Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALICO



Η Alico ανακοίνωσε ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα, το ABC - First Care, το οποίο παρέχεται στους ασφαλισμένους της με Ομαδικό Ασφαλιστήριο στο πλαίσιο του συστήματος υπηρεσιών Alico Benefit Club. Το ABC - First Care έρχεται να αναβαθμίσει και να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του Alico Benefit Club, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συμμετοχής. Οι παροχές του ABC - First Care εστιάζονται στους εξής τομείς:
  1. Οδοντιατρική φροντίδα

  2. Φυσικοθεραπείες

  3. Οφθαλμολογικές επεμβάσεις

  4. Οπτικά

  5. Νοσηλεία στο σπίτι

  6. Εξωσωματική γονιμοποίηση

  7. Ψυχολογική υποστήριξη


Διαθέτοντας τεράστια εμπειρία στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, η ALICO έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια για τους ασφαλισμένους της το ALICO BENEFIT CLUB, ένα δυναμικό σύστημα στον χώρο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής περίθαλψης. Το ALICO BENEFIT CLUB προσφέρεται ήδη στους ασφαλισμένους της με ατομικό ή ομαδικό συμβόλαιο νοσοκομειακής περίθαλψης χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και ουσιαστικά διευρύνει τα οικονομικά όρια της ασφαλιστικής τους κάλυψης, ενώ παράλληλα διευκολύνει την πρόσβαση σε μια σειρά από ιατρικές υπηρεσίες, όπως είναι νοσοκομεία, ακτινοδιαγνωστικά κέντρα και ιατροί.

"ABC - First Care": Νέες λοιπόν παροχές στο χώρο της πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης από την ALICO χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα της εταιρείας που την καθιστά τον αδιαμφισβήτητο παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.