Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΑΠΟ ΤΗΝ ALICO.


"1964 - 2009"


Μια πορεία συνεχούς ανόδου και προόδου με προσήλωση σε ένα μόνο στόχο. Τον άνθρωπο και την επίλυση των αναγκών του.

Σημαντική αύξηση στην παραγωγή ασφαλίστρων σημείωσε για άλλη μια χρονιά η ALICO στην Ελλάδα κατά το 2008.

Συγκεκριμένα, τα ασφάλιστρα ξεπέρασαν τα 294 εκατομμύρια Ευρώ, έναντι 269 εκατομμυρίων Ευρώ κατά το 2008, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 9,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η νέα παραγωγή αυξήθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30%!!!.

Εκτός από την πολύ καλή εικόνα που εμφανίζουν οι πωλήσεις ατομικών συμβολαίων Ζωής και Υγείας, ιδιαίτερα σημαντική για άλλη μια χρονιά ήταν η συμβολή του κλάδου Ομαδικών ασφαλειών της Εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο κλάδο η ALICO κατέχει εδώ και πολλά χρόνια την πρώτη θέση στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Η εξαιρετική αυτή επίδοση αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων αποτελεσμάτων που κάθε χρόνο επιτυγχάνει η ALICO, τόσο σε ποσοτικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εταιρία βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς που χαρακτηρίζουν το έργο μιας ασφαλιστικής εταιρίας Ζωής.

Σε δήλωσή του, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Chief Sales Marketing Officer, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “Είμαστε υπερήφανοι που η Εταιρία μας διαθέτει ανθρώπους με ικανότητες και θέληση να συμβάλουν στη συνεχή ανάπτυξη των εργασιών της. Οι σημερινές επιτυχίες είναι φυσικό επακόλουθο της άρτιας οργάνωσης και εταιρικής δομής της ALICO, αλλά και αποτέλεσμα τόσο της συνετής στρατηγικής που ακολουθεί η Εταιρία όσο και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν οι άνθρωποί της.

Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στη συμβολή του Agency, το οποίο είχε και θα έχει πάντα την αμέριστη υποστήριξη της Εταιρίας, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα σημαντικό άξονα για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ ολόκληρο το ανθρώπινο δυναμικό της ALICO που με αφοσίωση, εργατικότητα και πάνω από όλα με κορυφαίο επίπεδο επαγγελματισμού και συνέπειας προς τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους μας, επιτελεί το καθήκον του κατά τον καλύτερο τρόπο. Όλα όσα έχουμε επιτύχει αποτελούν εγγύηση για το παρόν, αλλά και τη βάση για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον”.