Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ....

ΞΕΠΈΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 1.000 ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΌ ΑΣΦΑΛΙΣΤΉΡΙΟ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ALICO ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!!

ΣΤΑ 150.000.000€ ΤΑ ΑΣΦΆΛΙΣΤΡΑ ΟΜΑΔΙΚΏΝ ΣΥΜΒΟΛΑΊΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2008.

Ξεπέρασαν τις 1.000 οι εταιρίες που έχουν επιλέξει να ασφαλίσουν το προσωπικό τους στην ALICO στην Ελλάδα, ενώ ο αριθμός των ασφαλισμένων ατόμων με Ομαδικό ασφαλιστήριο στην εταιρία ανέρχεται πλέον σε 380.000. Μόνο κατά τη διάρκεια του 2008 προστέθηκαν περισσότερες από 100 επιχειρήσεις οι οποίες εμπιστεύθηκαν την ALICO για να προσφέρουν στους εργαζομένους τους τα οφέλη των Ομαδικών προγραμμάτων της εταιρίας.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο τα ασφάλιστρα Ομαδικών ασφαλίσεων της ALICO στην Ελλάδα προσέγγισαν τα 150 εκατομμύρια Ευρώ σημειώνοντας αύξηση 11% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ειδικά στις Ομαδικές συνταξιοδοτικές ασφαλίσεις, οι μεγαλύτερες και ισχυρότερες εταιρίες στην Ελλάδα εμπιστεύονται στην ALICO περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο Ευρώ σε αποθέματα υπέρ των ασφαλισμένων υπαλλήλων τους!!!.

Είναι χαρακτηριστικό δε ότι σε δήλωσή του ο κ. Γ. Βλασσόπουλος, Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων της ALICO στην Ελλάδα, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής :

«To 2008 ήταν άλλη μια χρονιά με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το γεγονός ότι έχουν ξεπεράσει πλέον τις 1.000 οι εταιρίες που εμπιστεύονται την ALICO στη χώρα μας για την ασφάλιση του προσωπικού τους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς.

Η ALICO αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς Ομαδικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει μέσα στα 45 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητάς της στη χώρα μας την εμπιστοσύνη των κορυφαίων εταιριών της αγοράς. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρις στην μοναδική τεχνογνωσία που διαθέτει, στον επαγγελματισμό των ανθρώπων της, στη σταθερή προσήλωσή της στην προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων επιχειρήσεων και στην άρτια εξυπηρέτηση που παρέχει.

Θα ήθελα να σταθώ ακόμη στο σύνολο των παροχών προς τους ασφαλισμένους μας με Ομαδικό ασφαλιστήριο, που ξεπέρασε τα 85 εκατομμύρια Ευρώ. Το ποσό αυτό που αποδόθηκε σε 135.000 περιπτώσεις αποζημιώσεων περιλαμβάνει και τις συντάξεις που καταβάλλονται κάθε μήνα σε συνταξιούχους από αντίστοιχα Ομαδικά Προγράμματα της Εταιρίας.

Τα παραπάνω στοιχεία επίσης, αποδεικνύουν ότι ο επιχειρηματικός κόσμος εμπιστευόμενος όλο και περισσότερο την ALICO, ως την εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα των Ομαδικών ασφαλίσεων, αναγνωρίζει παράλληλα την Ομαδική ασφάλιση ως ώριμο θεσμό που δίνει βιώσιμες και άμεσα ανταποδοτικές λύσεις, στα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης, στους τομείς της Υγείας και της Σύνταξης.

Ειδικά σήμερα, που οι Επιχειρήσεις καλούνται να επιβιώσουν σε ένα πρωτόγνωρο οικονομικό περιβάλλον, οι εργοδότες έχουν αντιληφθεί πλήρως ότι η ομαδική ασφάλιση στην ALICO είναι η ασφαλής και δοκιμασμένη λύση, για την αποτελεσματική προστασία του πιο πολύτιμου περιουσιακού τους στοιχείου, που είναι οι εργαζόμενοι και τα στελέχη τους. Γνωρίζουν καλά δε ότι, στους τωρινούς δύσκολους καιρούς, έχουν έτσι τη δυνατότητα να πετύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους για το κοινό όφελος εργοδοτών και εργαζομένων. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τα πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα του πρώτου διμήνου του 2009, διάστημα στο οποίο συνεχίζεται η ανοδική πορεία των αποτελεσμάτων της ALICO στην Ελλάδα στις ομαδικές ασφαλίσεις».

Η ALICO είναι ο στρατηγικός συνεργάτης που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρίες στον κόσμο για την Ομαδική Ασφάλιση του προσωπικού τους. Χαρακτηρίζεται ως μια "εξειδικευμένη αυθεντία" στις ομαδικές ασφαλίσεις Ζωής, Υγείας και Συνταξιοδότησης, διαθέτοντας προγράμματα που προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα της κάθε επιχείρησης και των ανθρώπων της. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που περιλαμβάνουν ασφαλίσεις Ζωής και Ατυχημάτων, Νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, λογαριασμούς διαχείρισης Συνταξιοδοτικών παροχών, καθώς και διάφορα άλλα εθελοντικά προγράμματα.

Μήπως έφθασε η ώρα να σκεφθείτε και εσείς που απασχολείτε προσωπικό στην επιχείρησή σας πιο ώριμα, τον συγκεκριμένο επιτυχημένο θεσμό της ομαδικής ασφάλισης, ώστε να ευοδωθούν ταχύτερα και ασφαλέστερα επιχειρηματικοί στόχοι και όνειρα, στο αυξημένο ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείστε;;;