Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009


Νέο πρόγραμμα της Alico για την πρόληψη και αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου!!

Αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που εμφανίζεται με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα τα τελευταία χρόνια στον γυναικείο πληθυσμό, αυτό του γυναικολογικού καρκίνου, η Αlico δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία “Alico Lady Care”. Το εντυπωσιακό αυτό νέο πρόγραμμα έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στη χώρα μας και να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση της εν λόγω ασθένειας.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα της Alico συνδυασμένων παροχών, τόσο για την πρόληψη και τη φροντίδα της υγείας της κάθε γυναίκας, όσο και για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του διαγνωσμένου γυναικολογικού καρκίνου σε αυτήν, με το οποίο πλέον, κάθε γυναίκα, μπορεί να έχει στη διάθεσή της σημαντική οικονομική υποστήριξη, η οποία την διευκολύνει να κινηθεί άμεσα και να προσβλέπει στην επίλυση του προβλήματός της με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ιδιαίτερα σημαντικό δε είναι το γεγονός ότι, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να τονίσει τη σημασία της πρόληψης, το πρόγραμμα “Alico Lady Care” καλύπτει τις διαγνωστικές εξετάσεις για τεστ ΠΑΠ και μαστογραφία, κάθε χρόνο (χωρίς επιπλέον κόστος), στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα!!!.

Επίσης, σε περίπτωση διάγνωσης της ασθένειας, προσφέρει σημαντικότατο εφάπαξ κεφάλαιο, επιπλέον μηνιαίο επίδομα στήριξης, ημερήσιο επίδομα νοσηλείας, χειρουργικό επίδομα και επίδομα για αισθητική χειρουργική αποκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πραγματικά πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα της Alico, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο από Ασφαλιστική εταιρεία για πρώτη φορά και στη χώρα μας, επικοινωνήστε με το 210 3606601-3 και ζητήστε τώρα ένα ανέξοδο ραντεβού, από τον κο Παπαγεωργίου επαγγελματία Ασφαλιστικό σύμβουλο της εταιρείας, για την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας.

Ίσως θα τολμούσα να πω το πιο σημαντικό ραντεβού που έχετε να κάνετε τις αμέσως επόμενες ημέρες!!!.