Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ!

Εξασφαλίζοντας σήμερα τη σιγουριά της αυριανής ημέρας!!!

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όλοι μας σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο διαβίωσης που έχουμε δημιουργήσει, ώστε να μη χρειαστεί να κάνουμε οδυνηρούς συμβιβασμούς στο μέλλον, για να μπορούμε έτσι να έχουμε την ανεξαρτησία μας. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να επιθυμούμε το καλύτερο, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλες τις χαρές που θα κρύβει η νέα αυτή φάση της ζωής μας!!!.

Εάν προνοήσουμε σήμερα, είναι απόλυτα βέβαιο ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και να εξασφαλίσουμε τη σιγουριά της «αυριανής ημέρας» με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα εγγυημένης απόδοσης, όπως το «ALICO Σύνταξη», από την απίστευτα εξειδικευμένη εταιρεία παγκοσμίως σε αυτό το όντως καυτό θέμα, δηλαδή την ALICO.

Εγγυημένες παροχές για τη δική μας σιγουριά

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα «ALICO Σύνταξη» εξασφαλίζει τη σιγουριά και την άνεση που θέλουμε όλοι μας να απολαύσουμε στα χρόνια της συνταξιοδότησής μας. Έτσι, από σήμερα μπορούμε να εργαζόμαστε δημιουργικά προς όφελος της προσωπικής μας γαλήνης και των ανθρώπων που αγαπάμε και έχουν την ανάγκη της δικής μας στήριξης.

Επιλογή του ύψους της Σύνταξης που επιθυμεί κάποιος να έχει στην ηλικία των 55, 60 ή 65 ετών.

Τώρα, ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια εγγυημένη Σύνταξη που θα καλύπτει όλες τις μελλοντικές οικονομικές του ανάγκες. Το να καθορίσει κάποιος από σήμερα το ύψος της σύνταξής του που επιθυμεί και να προσδιορίσει, επίσης, το χρόνο που θέλει να αρχίσει να απολαμβάνει αυτή την παροχή είναι μοναδική απόφαση πρόνοιας για τον ίδιο, αλλά και για τους ανθρώπους που εξαρτώνται από αυτόν.

Προσαρμόζοντας το πρόγραμμα εγγυημένης απόδοσης «ALICO Σύνταξη» στα δικά του μέτρα, θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα σημαντικό απόθεμα που θα τον βοηθήσει να προσβλέπει στο μέλλον με αισιοδοξία, να νιώθει σίγουρος και ικανός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής στα χρόνια της συνταξιοδότησής του.

Δυνατότητα επιλογής: Εφάπαξ ή ισόβια μηνιαία Σύνταξη;

Με το πρόγραμμα «ALICO Σύνταξη» επιλέγει ο ίδιος με ποιο τρόπο θα πάρει το απόθεμα που θα έχει δημιουργηθεί στην ηλικία που έχει καθορίσει.

Ανάλογα με τις ανάγκες του, μπορεί να επιλέξει ένα σημαντικό Εφάπαξ ή μια πολύ καλή ισόβια μηνιαία Σύνταξη ή ακόμα και ένα συνδυασμό των δύο αυτών δυνατοτήτων, εάν αυτό τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Σταθερό ασφάλιστρο

Με το πρόγραμμα «ALICO Σύνταξη» μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει τη σταθερότητα που αναζητά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε σε αυτό το σημείο ότι ο καθένας από εμάς που ξεκινά σήμερα ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα στην ουσία "προαγοράζει" την ασφαλισιμότητά του για το υπόλοιπο της ζωής του!!!. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα, εάν για μια στιγμή μόνο στη ζωή μας αφαιρέσουμε όλα τα "λαϊκίστικα" δεδομένα που έχουμε στο μυαλό μας και κοιτάξουμε ευθεία μπροστά στον καθρέφτη τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ναι, τον εαυτό μας πρέπει να κοιτάξουμε στον καθρέφτη και όχι κάποιο είδωλο που θα θέλαμε όλοι μας να βλέπουμε και να αρεσκόμαστε σε αυτό. Εμείς και μόνο εμείς με τις πράξεις μας και τις αποφάσεις μας επηρεάζουμε σήμερα τη ζωή μας και πολλώ δε μάλλον το αύριό μας!!!.

Ας δούμε, όμως, μαζί τα σημαντικά δεδομένα αυτού του πολύ αναγκαίου ασφαλιστικού προγράμματος για όλους μας που διαθέτει και στη χώρα μας η ALICO, εταιρεία αναγνωρισμένη παγκοσμίως ως "αυθεντία" στα συνταξιοδοτικά και νοσοκομειακά συμβόλαια, ατομικά ή ομαδικά ανάλογα με την περίπτωση.

Το ασφάλιστρο, λοιπόν, που καταβάλλεται παραμένει το ίδιο σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος και καθορίζεται ανάλογα με το ύψος της Σύνταξης ή του Εφάπαξ που επιθυμεί κάποιος και ανάλογα φυσικά με την ηλικία της συνταξιοδότησής του. Επιπλέον, υπάρχει η ευελιξία να αποφασίσει ο ίδιος πότε θα το καταβάλει, δηλαδή κάθε τρίμηνο, εξάμηνο ή μια φορά το χρόνο. Έτσι, μπορεί να κάνει ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό, ο οποίος είναι και η αρχή κάθε σπουδαίου ανθρώπινου δημιουργήματος!!!.

Εγγυημένη Απόδοση

Με την καταβολή του ασφαλίστρου κάθε χρόνο δημιουργούνται τα Μαθηματικά Αποθέματα ενός συμβολαίου. Το ασφαλιστικό, λοιπόν, πρόγραμμα «ALICO Σύνταξη» έχει καταρχήν τη μεγαλύτερη εγγυημένη απόδοση 3,35% (τεχνικό επιτόκιο) που προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία για την επένδυση των Μαθηματικών Αποθεμάτων ενός τέτοιου ασφαλιστικού συμβολαίου. Έτσι, οι παροχές, που κάποιος έχει επιλέξει (εφάπαξ ή Σύνταξη), είναι εγγυημένες.

+ Υπεραπόδοση

Δυνατότητα προστασίας της αποταμίευσης:

Όμως, υπάρχει και η υπεραπόδοση που θα απολαμβάνει ο ασφαλισμένος, όταν η απόδοση των επενδύσεων των Μαθηματικών Αποθεμάτων του συμβολαίου του υπερβαίνει το 3,35%. Η ALICO, λόγω της τεράστιας τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει από το 1921 μέχρι σήμερα, αλλά και διαθέτοντας αξεπέραστη οικονομική ευρωστία, επενδύοντας τα μαθηματικά αποθέματα από τα συμβόλαια όλων των ασφαλισμένων της σε μακροχρόνιους τίτλους χαμηλού ρίσκου (Ελληνικά & Ευρωπαϊκά ομόλογα), επιτυγχάνει πολύ υψηλότερες αποδόσεις προς όφελος των πελατών της. Και αυτό συμβαίνει, επειδή το πρόγραμμα «ALICO Σύνταξη» δίνει στον κάτοχο αυτού του πραγματικά σπουδαίου περιουσιακού στοιχείου αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής του στο προϊόν υπεραπόδοσης των μαθηματικών αποθεμάτων (Π.Υ.Μ.Α.), το οποίο επί της ουσίας αντιστοιχεί στο 85% του επιτοκίου που κερδίζει η εταιρεία "πέραν" του 3,35% και μάλιστα με απευθείας πίστωση υπέρ του λογαριασμού του.

Ας δούμε, όμως, μαζί ένα παράδειγμα:


Εγγυημένο επιτόκιο στο «ALICO Σύνταξη»: 3,35% για ολόκληρη τη διάρκεια του συμβολαίου και όχι για δυο, τρεις ή έξι μήνες, δηλαδή... μιλάμε για κάποιες δεκαετίες!!!

Ας λάβουμε, τώρα, ως δεδομένο ότι η ALICO "επέτυχε" συνολικό επιτόκιο ανατοκισμού των επενδύσεών της: 5,07%

Πελάτης: Ελάχιστο εγγυημένο: (3,35%) + (85% της διαφοράς: 5,07-3,35 = 1,72% Δηλαδή: 85% Χ 1,72% = 1,46%).


Πελάτης συνολικά: 3,35+1,46= 4,81%!!!.


Ερώτηση: Σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον που όλοι μας γνωρίζουμε σήμερα, πού αλλού μπορεί κάποιος να αποταμιεύσει τα χρήματά του έχοντας δε μάλιστα ένα συμβόλαιο στα χέρια του που του εξασφαλίζει ότι για χρονικό διάστημα των 25, 30 ή και περισσότερων χρόνων θα απολαμβάνει τέτοια ελάχιστα εγγυημένα επιτόκια (3,35%) που συνολικά μαζί με το Π.Υ.Μ.Α. στην ουσία του "αποπληθωρίζουν" την αποταμίευσή του;;;;


Απάντηση: ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ALICO.-


Έτσι, είναι διπλά κερδισμένος και σίγουρος ότι οι αποταμιεύσεις του θα αποφέρουν την απόδοση που έχει σχεδιάσει, σύμφωνα με τη χρονική διάρκεια του προγράμματός του (π.χ. 10, 20 ή 30 χρόνια) και το ύψος του ετήσιου ασφαλίστρου που καταβάλλει.

Φυσικά, εννοείτε ότι όσο μεγαλύτερη, αποφασίσει, να είναι η ετήσια καταβολή του ασφαλίστρου του, τόσο μεγαλύτερο απόθεμα συσσωρεύεται και, έτσι, μπορεί να επιτύχει στη λήξη του συμβολαίου του να πάρει ένα πολύ μεγαλύτερο εφάπαξ ή μια εξαιρετικά δελεαστική εγγυημένη ισόβια μηνιαία Σύνταξη.

Δυνατότητα προστασίας της απόφασης για την αποταμίευση

Η ALICO φροντίζει για την πραγματική ασφαλιστική προστασία των ασφαλισμένων της. Για το λόγο αυτό, στην περίπτωση που ένα απρόβλεπτο γεγονός (ασθένεια ή ατύχημα) μπορεί να μην επιτρέπει σε κάποιον να εργάζεται και έτσι να μην έχει την ευχέρεια να καταβάλει ο ίδιος κανονικά τα ασφάλιστρά του, με ένα ελάχιστο πρόσθετο κόστος μπορεί να εξασφαλίσει την Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου (Α.Π.Α.), ώστε, αν βρεθεί εκτός εργασίας περισσότερο από ένα εξάμηνο (λόγω ασθένειας ή ατυχήματος), η ALICO αναλαμβάνει εκείνη να πληρώνει το ασφάλιστρό του και έτσι το πρόγραμμά του συνεχίζεται, προστατεύοντας ουσιαστικά την αποταμίευσή του για όσο διάστημα παραμένει εκτός εργασίας.

Δυνατότητα παροχής και Ασφάλειας Ζωής (διάρκειας 10,15 ή 20 ετών)

Για να εξασφαλίσει κάποιος πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, θα πρέπει, επίσης, να κάνει και μια απλή Ασφάλεια Ζωής για τα πρώτα 10,15 ή 20 χρόνια ισχύος του συμβολαίου του «ALICO Σύνταξη», κάτι που έχει εξαιρετικά μικρό κόστος και σημαντικό όφελος.

Για παράδειγμα, εάν ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών επιλέξει ποσό κάλυψης για την Ασφάλεια Ζωής του τα 30.000€ για 10 χρόνια, το πρόσθετο ασφάλιστρο θα είναι μόνο 5,20€ το μήνα.

Επιπλέον, στην περίπτωση αυτή, η ALICO δίνει στον πελάτη της ένα μοναδικό δικαίωμα στην ασφαλιστική αγορά: να μετατρέψει αυτή την Ασφάλεια Ζωής σε αποταμιευτική (Μικτή ή Ισόβια) 3 τουλάχιστον χρόνια πριν τη λήξη της και μάλιστα χωρίς ιατρικές εξετάσεις.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα:

Δυνατότητα εξαγοράς ή δανείων

Μετά τη συμπλήρωση 3ετίας από την έναρξη ισχύος του συμβολαίου, ο πελάτης της ALICO έχει το δικαίωμα να πάρει κάποιο δάνειο από τα αποθέματά του, για να αντιμετωπίσει μια έκτακτη προσωπική ή οικογενειακή του ανάγκη.

Φορολογική απαλλαγή

Πρέπει, επίσης, να γνωρίζουμε ότι τα ασφάλιστρα τα οποία καταβάλλονται κάθε χρόνο εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημά μας, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Σήμερα, μπορεί κάποιος για παράδειγμα να έχει όφελος μέχρι και 480€ από την επιστροφή φόρου, αξιοποιώντας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

Αποτελεσματική αντιμετώπιση του πληθωρισμού

Όπως αναδείξαμε με το αναλυτικό παράδειγμα προηγουμένως, μπορούμε να επωφεληθούμε από τις υψηλές αποδόσεις που μπορεί να επιτύχει η ALICO για λογαριασμό μας από τη χρηστή διαχείριση των Μαθηματικών Αποθεμάτων σε συνδυασμό με το Π.Υ.Μ.Α., πράγμα που μας εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό «όπλο», για να αντιμετωπίσουμε τις τυχόν πιέσεις του πληθωρισμού.

Χωρίς ιατρικές εξετάσεις

Για τη συμμετοχή κάποιου στο πρόγραμμα «ALICO Σύνταξη» δε χρειάζεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις τις περισσότερες φορές. Αλλά ακόμη, και αν αυτό κριθεί απαραίτητο, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ασφαλιστηρίου συμβολαίου, η διαδικασία είναι απλή και ανέξοδη.

Δυνατότητα μεταφοράς του Συμβολαίου στο εξωτερικό!!!

Ο κάτοχος ενός τέτοιου περιουσιακού στοιχείου («ALICO Σύνταξη») απολαμβάνει ένα μοναδικό προνόμιο στην Ελλάδα μεταξύ όλων των δυνατών επιλογών που θα μπορούσε να κάνει. Έχει το δικαίωμα να μεταφέρει το συμβόλαιο «ALICO Σύνταξη» σε οποιαδήποτε από τις 50 και πλέον χώρες του κόσμου, όπου λειτουργούν γραφεία της ALICO, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία.

Επιπλέον κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας:

Το συμβόλαιο «ALICO Σύνταξη» δίνει στον κάτοχό του ένα, επίσης, μοναδικό προνόμιο σε ολόκληρη την Ελληνική ασφαλιστική αγορά και αφορά συγκεκριμένα την εξασφάλιση των οικείων του. Έτσι, εάν λόγω ενός ατυχήματος ο ασφαλισμένος χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου του, τότε καταβάλλεται επιπλέον και μάλιστα άμεσα από την ALICO στους δικαιούχους που έχουν ορισθεί στο συμβόλαιο αυτό, το τριπλάσιο ποσό του εγγυημένου εφάπαξ το οποίο θα έπαιρνε στη λήξη του!!!


Αυτό δεν είναι στην πράξη η απόλυτη απόδειξη για την εξασφάλιση των ανθρώπων που είναι δίπλα μας και τους αγαπάμε, όσο τίποτε άλλο στον κόσμο;;;


Τώρα, για να ολοκληρώσουμε αυτήν την παρουσίαση του προγράμματος «ALICO Σύνταξη», θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι, εάν κάποιος έχει επιλέξει να πάρει Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη, τότε συμμετέχει αναλογικά στο Προϊόν Υπεραπόδοσης των Μαθηματικών Αποθεμάτων και για όσα χρόνια εισπράττει τη σύνταξή του. Τα χρήματα αυτά (Π.Υ.Μ.Α.) μπορεί να ζητήσει να του καταβάλλονται μετρητά στο τέλος κάθε χρόνου ή να τα χρησιμοποιήσει, για να αυξάνει το απόθεμά του, άρα και τη μηνιαία του σύνταξη.

Δεν είναι απλά θέλω να πω συνετό και συνάμα αποτελεσματικό να γνωρίζει κάποιος από σήμερα τις επιλογές που μπορεί να έχει για το αύριό του;;; Για σκεφθείτε πόσο εφικτό είναι αυτό σήμερα σε ένα Δημόσιο και καταχρεωμένο Ταμείο το οποίο όλοι μας, μα όλοι μας υποχρεωτικά θα πληρώνουμε για μια ζωή προσδοκώντας στο τέλος να μας δώσει κάτι ,όπως ακριβώς αντιμετωπίζουμε και εμείς σήμερα τους ζητιάνους στο δρόμο!!!!


Σκεφθείτε το και μόνοι σας έτσι απλά και με ηρεμία... Οι αποφάσεις των δράσεων οι οποίες επηρεάζουν την ίδια μας τη ζωή, αναλαμβάνονται με ευθύνη και αποφασιστικότητα τώρα, ποτέ όμως αύριο και υπό το καθεστώς ειδικότερα του πανικού!!!. Αυτός είναι σίγουρα ο χειρότερος σύμβουλός μας.


Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν αυτό τον προνοητικό και συστηματικό τρόπο δημιουργίας πλούτου, άκρως απαραίτητο για την "τρίτη ηλικία" και όχι μόνο, με την βοήθεια του ειδικού παγκοσμίως στο θέμα "κινητά περιουσιακά στοιχεία", δηλαδή την Alico, επικοινωνήστε με το 210 3606601-3 και ζητήστε τώρα ένα ανέξοδο ραντεβού, με τον κο Παπαγεωργίου επαγγελματία Ασφαλιστικό σύμβουλο της εταιρείας, για την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας.


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠ.Ε.Ι.Α (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).

Η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α.) αποτελεί νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), εποπτευόμενο από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Αρμοδιότητα της ΕΠ.Ε.Ι.Α. είναι η εποπτεία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είτε είναι εγκαταστημένες στην ημεδαπή είτε στην αλλοδαπή, καθώς και ο έλεγχος της τήρησης της νομοθεσίας για την ιδιωτική ασφάλιση. Η ΕΠ.Ε.Ι.Α. απολαμβάνει λειτουργικής ανεξαρτησίας και διοικητικής αυτοτέλειας.

Αναδημοσίευση δελτίου τύπου της ΕΠ.Ε.Ι.Α. από την συνεδρίαση της ανωτέρω επιτροπής στις 21-5-2009:

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ»

Το Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίασή του στις 21-5-2009:

Απαγορεύεται η ελεύθερη διάθεση (δέσμευση) του συνόλου των, κατά την έκδοση της παρούσας υφιστάμενων, σε ασφαλιστική τοποθέτηση και ελεύθερων, παγίων περιουσιακών στοιχείων και χρηματοπιστωτικών μέσων, της ασφαλιστικής εταιρίας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ» σύμφωνα με το άρθρο 9 του ΝΔ400/1970, όπως ισχύει.

Διατηρείται, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17γ του ΝΔ 400/1970, η δια της υπ’ αρ. 125/2/29-7-2008 απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. επιβληθείσα απαγόρευση διάθεσης των από 29-7-2008 πιστωτικών υπολοίπων των τραπεζικών λογαριασμών της ως άνω εταιρίας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ».


Το Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίασή του στις 21-5-2009:

Απαγορεύεται η ελεύθερη διάθεση (δέσμευση) του συνόλου των, κατά την έκδοση της παρούσας υφιστάμενων, σε ασφαλιστική τοποθέτηση και ελεύθερων, παγίων περιουσιακών στοιχείων και χρηματοπιστωτικών μέσων, της ασφαλιστικής εταιρίας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζημιών (Α.Ε.Α.Ζ.)», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 31369/05/Β/94/008, σύμφωνα με το άρθρο 9 του ΝΔ 400/1970, όπως ισχύει.


Διατηρείται, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17γ του ΝΔ 400/1970, η δια της υπ’ αρ. 125/2/29-7-2008 απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. επιβληθείσα απαγόρευση διάθεσης των από 29-7-2008 πιστωτικών υπολοίπων των τραπεζικών λογαριασμών της ως άνω εταιρίας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «COMMERCIAL VALUE ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Το Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίασή του στις 21-5-2009: Απαγορεύεται η ελεύθερη διάθεση (δέσμευση) του συνόλου των, κατά την έκδοση της παρούσας υφιστάμενων, σε ασφαλιστική τοποθέτηση, παγίων περιουσιακών στοιχείων, χρηματοπιστωτικών μέσων και υπολοίπων διαθεσίμων τραπεζικών λογαριασμών, της ασφαλιστικής εταιρίας με την επωνυμία «COMMERCIAL VALUE Α.Α.Ε.», σύμφωνα με το άρθρο 9 του ΝΔ 400/1970, όπως ισχύει.

Επίσης, απαγορεύεται η ελεύθερη διάθεση (δέσμευση) του συνόλου των ελεύθερων, παγίων περιουσιακών στοιχείων, χρηματοπιστωτικών μέσων και υπολοίπων διαθεσίμων τραπεζικών λογαριασμών που η εταιρία τηρεί σε τραπεζικά ιδρύματα της αλλοδαπής, σύμφωνα με το άρθρο 9 του ΝΔ 400/1970, όπως ισχύει.