Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Νο 1 ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Νο1 Διεθνής Ασφαλιστική εταιρία Ζωής στην Ελλάδα

«Ασφάλεια ζωής» είναι η σιγουριά για το σήμερα και το αύριο. Η σιγουριά για την ποιότητα ζωής, τη δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Γι' αυτό, έχει σημασία σε ποιον θα εμπιστευθείτε την ασφάλεια της ζωής σας.

Για την επιλογή σας πάρτε ως κριτήριο την ALICO. Την ασφαλιστική εταιρία Ζωής που συγκεντρώνει:

Εμείς στην ALICO, νιώθουμε απόλυτα τι σημαίνει η ευθύνη να εξασφαλίσουμε τα θεμέλια της προσωπικής και οικογενειακής σας γαλήνης. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ο ρόλος μας και η αδιάκοπη προσπάθειά μας είναι να υπερκαλύπτουμε τις ανάγκες σας μέσα από την τεράστια εμπειρία μας στην προσφορά αξιόπιστων ασφαλιστικών υπηρεσιών, πάντα βέβαια μέσα από την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε.

Η ALICO είναι η Νο1 Διεθνής Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα, κορυφαία εδώ και πολλά χρόνια στους πιο σημαντικούς τομείς που χαρακτηρίζουν το έργο και την προσφορά μιας ασφαλιστικής εταιρίας Ζωής. 'Όμως, το μέγεθός της δεν εκφράζεται μόνο ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά, με την έμπρακτη φροντίδα και με ανθρώπινο έργο.

Να γιατί έχει σημασία να γνωρίσετε την ALICO πριν πάρετε μια απόφαση για όλη σας τη ζωή. Και μην αρκεστείτε σε τίποτα λιγότερο!

...με κορυφαίο επίπεδο επαγγελματισμού

Η ολοκληρωμένη, αποτελεσματική φροντίδα των ασφαλισμένων της είναι το πρωταρχικό καθήκον για την ALICO. Φροντίδα που αποδεικνύεται καθημερινά, όταν οι άνθρωποι της ALICO όχι μόνο βρίσκονται δυναμικά στο πλευρό των ασφαλισμένων τους, αλλά και προβλέπουν τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.

Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της ALICO συνεχίζουν μια μεγάλη παράδοση. Γιατί η ALICO, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στην Ελλάδα το 1964, καθιέρωσε τους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Συμβούλους. Δηλαδή, τους εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν αποκλειστικά ασφαλιστική απασχόληση και είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και αφοσιωμένοι στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η παράδοση αυτή, συνεχίζεται με απόλυτη πίστη. Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της ALICO αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγγελματίες στην ελληνική αγορά, με σημαντικές διακρίσεις και σε παγκόσμιο επίπεδο.

...και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της ALICO - η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις ασφαλίσεις Ζωής - ήταν και θα είναι πάντα πρωτοποριακά. Είναι σχεδιασμένα δε έτσι ώστε να προσαρμόζονται με ευελιξία στις πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες του κάθε ασφαλισμένου, κυριολεκτικά «στα μέτρα του». Μέσα από τη διαδικασία της Ανάλυσης Αναγκών, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της ALICO έχουν όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία να συζητήσουν διεξοδικά μαζί σας και να σας προτείνουν με υπευθυνότητα το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις πραγματικές σας ανάγκες.

Αλήθεια εσείς "πόση" ασφάλεια αγοράσατε χθες, ώστε να προστατεύσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και που νοιάζεσθε για αυτούς, για να συνεχίσουν να έχουν το ίδιο τουλάχιστον βιοτικό επίπεδο, ακόμη και όταν δεν θα μπορείτε να τους το παρέχετε πια;;;

Είμαι ο Παπαγεωργίου Ιωάννης, επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος της ALICO, και εάν πιστεύετε ότι δεν είναι χαμένος χρόνος η συζήτηση για την επίλυση των προσωπικών σας αναγκών, τότε καλέστε με στο: 210 3606601-3 ή στο 6944 335429, ή ελάτε σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού μαζί μου στα γραφεία μας Βουκουρεστίου 18, Αθήνα, Τ.Κ. 106 71, για να δημιουργήσουμε μαζί το ασφαλιστικό σας πλάνο που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες σας.

Απαιτείται τώρα εκ μέρους σας μόνο... αποφασιστικότητα για την εξασφάλιση του βιοτικού σας επιπέδου αύριο και όχι έρανος για τις εισφορές των ελλειμματικών ταμείων του κράτους μας (Συνέντευξη Υπουργού Εργασίας κου Α. Λοβέρδου: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=871701).