Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΞΙΑ...

 H MetLife Alico βραβεύθηκε στα πλαίσια του θεσμού “True Leaders” ως ένας από τους ηγέτες της Ελληνικής αγοράς, με βάση τις επιδόσεις της κατά το 2011. 

Η τελετή απονομής βραβείων έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Μαζαράκης.

Ο θεσμός των βραβείων “True Leaders” οργανώνεται από την "ICAP Group" και έχει ως στόχο να τιμήσει τις εταιρίες που ξεχωρίζουν με βάση τον τζίρο, την κερδοφορία, τον αριθμό προσωπικού αλλά και την αύξησή του κατά την τελευταία χρονιά, ενώ παράλληλα διαθέτουν υψηλό δείκτη αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας με βάση το "ICAP Credit Score".


Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από ένα σύνολο 24.000 επιχειρήσεων που εξετάσθηκαν, μόνον 23 Εταιρίες και 19 Όμιλοι επέτυχαν να διακριθούν, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα σε όλα τα απαιτούμενα κριτήρια, ενώ η MetLife Alico είναι η μοναδική ανάμεσα σε όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στη χώρα μας που έλαβε την σημαντική αυτή διάκριση.


Σε δηλώσεις του ο κ. Δ. Μαζαράκης, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:


“H νέα αυτή διάκριση για την MetLife Alico έρχεται να υπογραμμίσει για άλλη μια φορά την ξεχωριστή θέση που κατέχει η εταιρία μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται καθημερινά στην πράξη μέσα από την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων, αλλά και την εκτίμηση με την οποία μας περιβάλλει ολόκληρη η ασφαλιστική αγορά. Έμπρακτη αναγνώριση της αξιοπιστίας της είναι και το γεγονός ότι 1 στις 3 ασφαλισμένες επιχειρήσεις, εμπιστεύονται την MetLife Alico για την Ομαδική Ασφάλιση του Προσωπικού τους.


Σήμερα, η MetLife Alico έχει εδραιωθεί στη 2η θέση της αγοράς, με συνεχή διεύρυνση του μεριδίου που κατέχει, ενώ αποτελεί “μέτρο αναφοράς”, συνδυάζοντας οικονομική ευρωστία, φερεγγυότητα, παραγωγικότητα, επαγγελματισμό και υψηλές παροχές”.


Η MetLife Alico δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964 και έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας. Η εταιρία έχει κατακτήσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων με το κύρος, την ποιότητα του ασφαλιστικού έργου που προσφέρει και την συνετή οικονομική διαχείριση που ασκεί.


Η MetLife Alico είναι μια εταιρία της MetLife Inc. η οποία αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη στον κλάδο των Ασφαλειών Ζωής, των Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων και των Ομαδικών Ασφαλίσεων Προσωπικού. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 140 χρόνια, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε 90 εκατομμύρια ασφαλισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: