Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το συγκλονιστικό εύρημα της Ελβετικής τράπεζας "Julius Baer": Ο ευρωπαϊκος νότος γονατίζει για να καλοπερνούν οι Γερμανοί!


ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ €ΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η τράπεζα "Julius Baer". Όταν οι αριθμοί μιλούν, οι αερολόγοι σιωπούν. Αν αθροίσετε τα ελλείμματα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας κλπ, θα δείτε ότι κατέληξαν απ’ ευθείας στις τσέπες Γερμανών και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Ελβετία. Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός είναι εδώ. Η Ευρώπη γονατίζει για να καλοπερνούν οι απατεώνες της οικουμένης.

Πλούτο ύψους 170 δισεκατομμυρίων ευρώ έχασαν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΥΡΙΑ από το 2007 έως σήμερα, σύμφωνα με μελέτη της ελβετικής τράπεζας "Julius Baer". Όπως υπολόγισαν οι αναλυτές της τράπεζας, οι Γερμανοί έγιναν κατά 2 τρις €υρώ και οι Ελβετοί κατά 1 τρις €υρώ πλουσιότεροι από τα προ κρίσης επίπεδα, ενώ αντίθετα στις χώρες της περιφέρειας και κυρίως στην Ελλάδα και την Ισπανία, η απώλεια πλούτου είναι δραματική. 
Η "Julius Baer" υπολογίζει ότι ο πλούτος των ελληνικών νοικοκυριών μειώθηκε κατά 23% σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα (2007) για να φθάσει κατά μ.ό. στα 58.900 €υρώ, την ώρα που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος πλησιάζει τις 180.000 €υρώ. Τέλος, στην έρευνα αναφέρεται πως το πλουσιότερο 10% των Ελλήνων ελέγχει το 39% του ιδιωτικού πλούτου και το πλουσιότερο 1% ελέγχει αντίστοιχα το 13%. Σχετικά εδώ περισσότερα.

Κατά πως φαίνεται.... μάλλον το μεγάλο κόλπο του € βρίσκεται σε εξέλιξη… αλλά στο τέλος θα καταπιεί και την ίδια την Γερμανία…!!! Είδωμεν....
Πηγή: http://nblo.gs/10olpd

Δεν υπάρχουν σχόλια: